Eurowares ügyfélszolgálat: +36 (52) 531 268 | +36 (30) 633-9360
HoMedics
SensaTouch Hát-és nyakmasszírozó masszázsülés
Cikkszám: 12
SensaTouch Hát-és nyakmasszírozó masszázsülés
HoMedics
SensaTouch Hát-és nyakmasszírozó masszázsülés
Cikkszám: 12
  • Típusszám: BMSC-4600H
  • Masszázstípus: shiatsu
  • Masszírozó fej: SensaTouch
  • Hőterápia: igen
  • Ülőpárna rezgő masszázzsal: nem
Ár: 82.990 Ft
készleten

Részletes leírás

Hatékony izomlazítás a hőterápiás SensaTouch masszírozó fejeknek köszönhetően. A hőterápiás forgó SensaTouch masszírozó fejek tökéletes SHIATSU masszázsélménnyel ajándékozzák meg. Ideális készülék a nyakon és a háton a fáradt és fájó izmok ellazítására.
A készülék használata Önnek mindenképpen javasolt, ha:

  • Ülő munkát végez.
  • Sokat ül autóban, sokat vezet.
  • A hátat, vagy a derekat megterhelő fizikai munkát végez.

Vagy egyszerűen csak néhány perc relaxációra, felfrissülésre vágyik a mindennapok rohanásában.

Sensatouch™ - Az eddigi legkellemesebb masszázsélmény a különleges, a test kontúrját követő masszázsfejeknek köszönhetően. A SensaTouch™ masszírozófejek szabadalmaztatott rugós technológiájuknak köszönhetően élethűen imitálják egy masszőr mozdulatait, nem nyomják a gerincet, a lapockát.


Az Infra hőterápiás masszírozófejek ​által leadott hő segíti a görcsös izmok ellazítását, a fáradt izmok megnyugatását, így jelentősen növeli a masszázs hatékonyságát. Ha azonban nem kívánja igénybe venni a hőterápiát, az természetesen kikapcsolható, így a masszírozó fejek normál üzemmódban dolgoznak. Mind a hátmasszírozó, mind a nyakmasszírozó fejek rendelkeznek az infra hőterápia funkcióval.

A shiatsu nyakmasszázs segítségével hatékonyan masszírozható a nyak és a vállak felső része. A masszírozófejek magassága a távírányítóról széles határok között szabályozható, így nem jelenthet problémát a használók különböző testmagassága. A hatékonyság növelését segíti a masszírozófejek változtatható forgásiránya. Beállítható az óramutató járásával megegyező, és azzal ellentétes forgásirány, amely elősegíti az esetleges izomgörcsök hatékonyabb ellazítását.

​A shiatsu hátmasszázs intenzív, mélyre ható masszázs típus a görcsös izmok hatékony ellazításához, a fájdalom csökkentéséhez.
​A masszázs a választható három zóna segítségével koncentrálható a leginkább igénybevett területre.
Válassza a derék masszázst​, ha a hajlongás, esetleges fizikai megterhelés vagy bármely egyéb okból deréktájéki fájdalmat érez, vagy sajog a dereka.
Válassza a felső hát​ beállítást, ha a helytelen, görnyedt tartás, az ülő munka miatt fáj a háta, esetleg meghúzódott a válla.
A teljes hát masszázs​ általános közérzet javító, pihentető, izomlazító hatása megnyugtatja az izmokat, serkenti a vérkeringést, felfrissíti az egész testet.

​A különböző beállításokat variálva mindenki számára személyre szabható a masszázs, amely garantálja a hatékonyságot. A maximális masszázsélmény elérését ​10 különböző masszázsvariáció biztosítja.

​Az univerzális, merev háttámlával rendelkező készülék az egyszerű és stabil rögzítőpánt segítségével szinte bármely székben elhelyezhető, ezért nincs szükség további kiadásra, speciális ülőalkalmatosság beszerzésére.

​A masszázsélményt és a teljes relaxációt hosszú távon biztosítja a megbízható működés mellet a 2 éves gyártói garancia is szakértő, gyakorlott szervizháttérrel.

Termékadatok

Fel
Típusszám BMSC-4600H
Masszázstípus shiatsu
Masszírozó fej SensaTouch
Hőterápia igen
Ülőpárna rezgő masszázzsal nem
Háttámla mérete L
Masszázsvariációk száma 10
Teljesítmény ... W
Garancia 2 év

A kategória további termékei

© 2023 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2022. december 18-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2022. december 18 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx