Eurowares ügyfélszolgálat:+36 (30) 132-7628+36 (30) 633-9360
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Közvetlen gyártói kapcsolat, kizárólag eredeti termékek értékesítése szakértelemmel és vevőközpontú ügyfélszolgálattal 2004 óta.
BialettiUfesa háztartásWacaco hordozható kávéfőzőkHoMedicsREVAMP ProfessionalMarley audioSalter
Zelmer
Gőzölős vasaló ZIR1515
Cikkszám: 687
-53%
Gőzölős vasaló ZIR1515
Zelmer
Gőzölős vasaló ZIR1515
Cikkszám: 687
  • Teljesítmény: 2400W
  • Víztartály: 280ml
  • Gőz: 0-30 g/perc
  • Gőzlöket: 120 g/perc
  • Talp: kerámia
Lista ár: 15.990 Ft
Ár: 7.490 Ft
készleten

Részletes leírás

A Zelmer gőzölős vasalókon számos vasalási mód közül választhat a szövet kímélése érdekében, így tökéletesen alkalmazkodnak a vasalandó ruha anyagához. Száraz vasalás, gőzlöket, folyamatos gőz vagy vízpermet funkció, mind rendelkezésre áll a tökéletes simaság érdekében. A 2400W teljesítmény lehetővé teszi 30 g/perc állandó gőz vagy 120 g/perc gőzlöket kibocsátását, így a vasalás gyorsabb és tökéletesebb lesz.

 

Automatikus kikapcsolás funkció
A mindennapi rohanásban előfordulhat, hogy elfelejtünk dolgokat. Az automatikus kikapcsolás funkciónak köszönhetően elkerülhetők a ki nem kapcsolt vasaló által okozott problémák. Ha a Zelmer vasalóval abbahagyja a vasalást és hosszabb ideig nem kezdi el újra használni, a készülék automatikusan kikapcsol. Hasznos és biztonságos megoldás.


Jelzőfény
Néha nehéz felismerni, hogy a vasaló még mindig üzemmeleg vagy már lehűlt, ezért rendelkezik a Zelmer vasaló egy jelzőlámpával. A jelzőfény megmutatja, ha a vasaló már üzemmeleg és használható vagy ha elhűlt.


Három fázisú vízkőmentesítő rendszer
A vasaló akkor működik a leghatékonyabban, ha tiszta. A Zelmer vasalókban ezért alkalmazzuk a 3 fázisú vízkőmentesítő rendszert, ami nagymértékben csökkenti a vízkőlerakódásokat a vasaló belsejében. Ennek köszönhetően a vízkő sokkal lassabban rakódik le, így könnyebb a készülék tisztántartása és ritkábban van szükség vízkőmentesítésre. A vasalás hosszú ideig gondtalan és hatékony marad.


Csepegésgátló rendszer
Találkozott már azzal a jelenséggel, amikor száraz ruhát vasal és nedves foltok jelennek meg rajta? A Zelmer vasalóval ez nem fordulhat elő. Csepegésgátló rendszerének köszönhetően megakadályozza, hogy a víz kifolyjon a vasalóból még alacsony hőmérsékleten is.


Gőzlöket
Gyors és biztonságos funkció a tökéletesen vasalt és felfrissített ruhák eléréséhez. A nagynyomású vízgőz mélyen behatol a szövetszálak közé, fellazítja azokat és kiegyenesíti a gyűrődéseket. A ruhák így tökéletesen simák és friss illatúak lesznek.

Gőzlöket függőleges helyzetben
A függönyök, hosszú kabátok és ruhák vasalása általában nagy kihívás. Ennek megkönnyítése érdekében rendelkezik a Zelmer vasaló függőleges helyzetben is használható gőzlöket funkcióval. Ezzel a függönyöket és ruhákat felfüggesztve is vasalhatja, kb 10-12cm távolságra tartva a vasalót a szövettől. Kényelmes és hatékony módszer.


Állandó gőz
Különböző szövetek különböző hőmérsékleten és különböző gőzmennyiséggel kezelhetők optimálisan. Ezért a Zelmer ZIR1515 vasalón az állandó gőz mennyisége tág határok között 0-30 g/perc mennyiség között szabályozható.


Kerámia talp
A kerámia a legnépszerűbb talp típus. Ennek oka a kerámia keménységének köszönhető nagy ellenállása a különböző karcolásokkal szemben (pl. gomb, zippzár, patent). A kerámia talp jó hőátadással rendelkezik és sima felületének köszönhetően könnyedén csúszik a szöveten, ami kényelmesebb használatot biztosít.


Automatikus tisztítás
A Zelmer vasalók automatikus tisztítórendszere segítségével a vízkőlerakódások tisztítása gyors és egyszerű. A speciális gőzfejlesztő segítségével könnyen és hatékonyan eltávolítható a gőzcsatornákban felhalmozódott vízkő. Ezzel megnöveli vasalója hatékonyságát és élettartamát, valamint csökkenti az energiafelhasználását.

 

Főbb jellemzők:

  • 2400W teljesítmény
  • Max gőzlöket 120 g/perc
  • 0-30 g/perc állandó gőz
  • Szabályozható gőzmennyiség
  • Állandó, egyenletes gőzadagolás vízszintesen és függőlegesen
  • 280ml víztartály kapacitás
  • Hőmérséklet szabályozás
  • Kerámia talp
  • Csepegésgátló funkció
  • Száraz vasalás
  • 3 fázisú vízkőmentesítő rendszer
  • Automatikus tisztítás
  • Automatikus kikapcsolás
  • 1,9m kábelhossz

Termékadatok

Teljesítmény 2400W
Víztartály 280ml
Gőz 0-30 g/perc
Gőzlöket 120 g/perc
Talp kerámia
Garancia 2 év

 

A kategória további termékei

© 2024 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2023. december 18-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2023. december 18 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx
Miért vásároljon tőlünk?
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Az Eurowares Trading Kft. az oldalon megvásárolható termékek kizárólagos magyarországi importőre. Minden termékünk közvetlenül a gyártóktól származik, így ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy kizárólag eredeti terméket fog kézhez kapni.
Szakértő segítség, megbízható információk Kollégáink jó termékismerettel, közvetlenül gyári információkkal felvértezve várják kérdéseiket az info@eurowares.hu email címen. Minden kérdésre igyekszünk azonnal, de maximum 24 órán belül szakértői választ adni. Sürgős esetben telefonon is készséggel állunk rendelkezésére.
Értesüljön újdonságainkról első kézből A forgalmazott márkáink Magyarországra újonnan bevezetett termékei teljes választékban garantáltan nálunk jelennek meg először, így oldalunkon elsőként találkozhat a legújabb fejlesztésekkel és különleges, egyedi kollekciókkal is.