Eurowares ügyfélszolgálat:+36 (30) 132-7628+36 (30) 633-9360
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Közvetlen gyártói kapcsolat, kizárólag eredeti termékek értékesítése szakértelemmel és vevőközpontú ügyfélszolgálattal 2004 óta.
BialettiUfesa háztartásWacaco hordozható kávéfőzőkHoMedicsREVAMP ProfessionalMarley audioSalter
HoMedics
OxyWatch Pulzoximéter PX-101
Cikkszám: 474
OxyWatch Pulzoximéter PX-101
HoMedics
OxyWatch Pulzoximéter PX-101
Cikkszám: 474
  • Típus: PX-101
  • Mért értékek: SpO2, PR, PI
  • Kijelző: kétszínű OLED
  • Elem: 2db AAA
  • Garancia: 2 év
Ár: 15.990 Ft
készleten

Részletes leírás

Salter OxyWatch Pulzoximéter ujjra csíptethető pulzoximéter – a monitort és az ujjszenzort egyetlen, rendkívül kézre álló, kisméretű készülékbe integrálva – gyors és megbízható oximetriát biztosít.
Kis mérete ellenére a kijelzőjén az SpO2 (oxigén telítettség), a pulzusszám (PR), a perfúziós index (PI), a vonaldiagram és a szaturációs görbe is megjelenik.

A pulzoximéter általánosan használt eszköz a klinikai gyakorlatban. Segítségével legfeljebb 3% hibával megmérhető az oxigén telítettség az artériás vérben. Alapvetően az oxigén hiány diagnosztizálását elősegítő mérőműszer. Használható légzési elégtelenség, szívbetegség, vörösvértest betegségben szenvedők számára.

Az ember artériás véroxigén telítettségének egészséges érétke 95-99% közötti. Ez azt jelenti, hogy átlagosan a hemoglobin molekulák 97%-a szállít oxigént és 3%-a nem. A vénákban ez az érték mintegy 75%. Vérünk oxigén telítettsége születésünktől halálunkig igen lassan és keveset változik. Mindegy, hogy az ember alszik, vagy fut, csak a véredényeken átáramlott vér mennyisége változik, az oxigén szaturáció (telítettség) nem.

 

  • Kompakt és hordozható

AzOxyWatch ujjbegyre helyezhető pulzoximéter, amely kicsi és könnyű kialakításának köszönhetően egyszerűen használható és szállítható.

OxyWatch Pulzoximéter PX-101

  • Gyors és egyszerű használat

Az oxigéntelítettség számos tényező miatt változhat, beleértve a tüdő vagy a szív működését, vagy a tengerszint feletti magasságot, így a Salter OxyWatch ujjbegyes pulzoximéter ideális módszer a változások nyomon követésére. Az egyetlen gombnyomással működtethető készülék tökéletes választás a pontos oxigéntelítettség és a pulzusszám mérésére.

OxyWatch Pulzoximéter PX-101

  • Jól leolvasható digitális kijelző

A két színű OLED kijelzőnek köszönhetően a mért értékek tisztán, egyértelműen leolvashatók. Az elem kímélése érdekében a készülék 5 másodperc múlva automatikusan kikapcsol, ha leveszi az ujjáról.

OxyWatch Pulzoximéter PX-101

  • Főbb jellemzők

- SpO2 (oxigén telítettség), a pulzusszám (PR), a perfúziós index (PI) mérése
- kétszínű OLED kijelző
- könnyen leolvasható négyirányú kijelző, 7 beállítási lehetőséggel
- gyors, kompakt és hordozható
- egyszerű, egygombos mérés
- valós idejű elem állapot kijelzés
- alacsony elem feszültség kijelzés
- automatikus kikapcsolás
- 2db AAA elem tartozék
- 2 év garancia

Termékadatok

Típus PX-101
Mért értékek SpO2, PR, PI
Kijelző kétszínű OLED
Elem 2db AAA
Garancia 2 év

 

A kategória további termékei

© 2024 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2023. december 18-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2023. december 18 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx
Miért vásároljon tőlünk?
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Az Eurowares Trading Kft. az oldalon megvásárolható termékek kizárólagos magyarországi importőre. Minden termékünk közvetlenül a gyártóktól származik, így ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy kizárólag eredeti terméket fog kézhez kapni.
Szakértő segítség, megbízható információk Kollégáink jó termékismerettel, közvetlenül gyári információkkal felvértezve várják kérdéseiket az info@eurowares.hu email címen. Minden kérdésre igyekszünk azonnal, de maximum 24 órán belül szakértői választ adni. Sürgős esetben telefonon is készséggel állunk rendelkezésére.
Értesüljön újdonságainkról első kézből A forgalmazott márkáink Magyarországra újonnan bevezetett termékei teljes választékban garantáltan nálunk jelennek meg először, így oldalunkon elsőként találkozhat a legújabb fejlesztésekkel és különleges, egyedi kollekciókkal is.