Eurowares ügyfélszolgálat:+36 (30) 132-7628+36 (30) 633-9360
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Közvetlen gyártói kapcsolat, kizárólag eredeti termékek értékesítése szakértelemmel és vevőközpontú ügyfélszolgálattal 2004 óta.
BialettiUfesa háztartásWacaco hordozható kávéfőzőkHoMedicsREVAMP ProfessionalMarley audioSalter
JAM
LIVE FREE True Wireless fülhallgató
Cikkszám: 563
-46%
LIVE FREE True Wireless fülhallgató
JAM
LIVE FREE True Wireless fülhallgató
Cikkszám: 563
  • Típusszám: HX-EP909-BK
  • Hangszóró átmérő: 6 mm
  • Frekvencia tartomány: 20Hz-20kHz
  • Impedancia: 16Ω+/-15%
  • Bluetooht verzió: 5.0
Lista ár: 27.990 Ft
Ár: 14.990 Ft
készleten

Részletes leírás

Tapasztald meg az igazi vezeték nélküli szabadságot a JAM LIVE FREE fülhallgatóival. Akár 6 órányi lejátszási idővel (vagy több mint 54 órával, ha töltőtokot is használsz) gazdálkodhatsz.
3 különböző méretű fülpárnával és 4 különböző méretű pozícionáló uszonnyal, kihangosító telefonálással és izzadásgátló anyagokkal a kényelmedért.

Mentes a vezetékektől, mentes a gondoktól
A LIVE FREE igazi vezeték nélküli fülhallgató teljes szabadságot és elszigeteltséget biztosít a körülötted lévő világtól. A 15 méteres Bluetooth® hatótávolsággal még nagyobb szabadságot kaphatsz - nagyszerű választás edzőteremben való használatra is.

Lejátszási idő
A LIVE FREE igazi vezeték nélküli fülhallgató akár 6 órányi lejátszási időt is biztosít egyetlen töltéssel - ez bőven elegendő szinte bármilyen tevékenységhez.
A kisméretű töltőtok akár további 54 órányi lejátszási időt adhat anélkül, hogy szükséged lenne a töltőkábelre. A töltőtok elején található praktikus LED-eknek köszönhetően mindig tudni fogod, hogy mennyi az akkumulátor aktuális töltöttsége.
A töltés egyszerű a mellékelt USB-kábellel, amely a teljes lemerülésről mindössze 2 óra alatt képes 100% -ra feltölteni.

A tökéletes illeszkedés
Nincs két egyforma fül, akkor miért lenne a fülhallgató minden fülbe ugyanolyan? A speciális ergonómiai kialakítású LIVE FREE tökéletesen illeszkedik a füledbe anélkül, hogy bonyolult horgokra, kampókra lenne szükség. A 3 méretben mellékelt fülpárna és a 4 méretben mellékelt pozícionáló uszony segítségével tökéletesen személyre szabhatod fülhallgatód illeszkedését. A kényelmes viselet elengedhetetlen a zavartalan zenehallgatáshoz, a tökéletes illeszkedés szükséges a legjobb hangzás eléréséhez.

Edzésre készen
Az IPX4 védelemmel a fröccsenő vízzel és verejtékkel szemben ellenálló készülék igazi szabadságot biztosít szinte bármilyen körülmények között, legyen az egy kiadós kocogás, túrázás vagy kerékpározás. A LIVE FREE izzadásgátló anyagának köszönhetően viselete minden körülmények között komfortos.

Kompakt kialakítás
A könnyű, kompakt méretű LIVE FREE-t könnyen bedobhatod a tornazsákodba vagy felakaszthatod hátizsákodra és zenéidet veheted magaddal bárhová.

Egyszerű vezérlés
Amikor barátaid hívnak, válaszolhatsz a telefon kézbevétele nélkül és anélkül, hogy leválna a fülhallgatóról.  Amikor a beszélgetés véget ér, ismét indul a zene.
Az irányítást a fülhallgatón lévő vezérlőgombok adják a kezedbe.

 

Termékadatok

Típusszám HX-EP909-BK
Hangszóró átmérő 6 mm
Frekvencia tartomány 20Hz-20kHz
Impedancia 16Ω+/-15%
Bluetooht verzió 5.0
Hatótávolság 15 méter
Akkumulátor Lítium polymer (fülhallgató), lítium ion (tok)
Lejátszási idő 6 óra (54 óra tokkal)
Töltési idő kb 1,5 óra fülhallgató
Súly Fülhallgatók: 1,5g, töltőtok: 42g

A kategória további termékei

© 2024 Eurowares Trading Kft. - Minden jog fenntartva
Készítette:WebDeb - Ahol a weblapok születnek...

Kedves Vásárlóink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a futárszolgálatok túlterheltsége miatt
csak a 2023. december 18-ig beérkezett rendeléseknél tudjuk garantálni az ünnepek előtti kiszállítást.

2023. december 18 után leadott megrendelések kiszállítása már csak januárban fog megtörténni.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet kívánunk!

A Eurowares Trading Kft. csapata

Értettem
Lap tetejére
xx
Miért vásároljon tőlünk?
Vásároljon közvetlenül az importőrtől! Az Eurowares Trading Kft. az oldalon megvásárolható termékek kizárólagos magyarországi importőre. Minden termékünk közvetlenül a gyártóktól származik, így ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy kizárólag eredeti terméket fog kézhez kapni.
Szakértő segítség, megbízható információk Kollégáink jó termékismerettel, közvetlenül gyári információkkal felvértezve várják kérdéseiket az info@eurowares.hu email címen. Minden kérdésre igyekszünk azonnal, de maximum 24 órán belül szakértői választ adni. Sürgős esetben telefonon is készséggel állunk rendelkezésére.
Értesüljön újdonságainkról első kézből A forgalmazott márkáink Magyarországra újonnan bevezetett termékei teljes választékban garantáltan nálunk jelennek meg először, így oldalunkon elsőként találkozhat a legújabb fejlesztésekkel és különleges, egyedi kollekciókkal is.